Image of Dulquer Salmaan

Dulquer Salmaan

Sorry, couldn't find any biography for Dulquer Salmaan. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
22
First Appeared:
In the movie സെക്കന്‍റ് ഷോ 2012-02-03
Latest Project:
Movie CIA: Comrade In America 2017-05-05
Known For
Poster of ചാര്‍ലി
Poster of ஓ காதல் கண்மணி
Poster of ബാംഗ്ലൂർ ഡെയ്സ്
Poster of ABCD: American-Born Confused Desi
Filmography
Movie CIA: Comrade In America Aji Mathew 2017-05-05
Movie ജോമോന്‍റെ സുവിശേഷങ്ങൾ... Jomon 2017-01-19
Movie ആൻമരിയ കലിപ്പിലാണ് Angel 2016-08-05
Movie കമ്മട്ടിപ്പാടം Krishnan 2016-05-20
Movie മുദ്ദുഗൗ Narrator (voice) 2016-05-13
Movie കലി Siddharth 2016-03-26
Movie ചാര്‍ലി Charlie 2015-12-24
Movie ஓ காதல் கண்மணி Aadi 2015-04-17
Movie 100 Days Of Love Balan K Nair 2015-03-20
Movie സലാല മൊബൈല്‍സ് Afsal 2014-01-23
Movie സംസാരം ആരോഗ്യത്തിന് ഹാനികരം 2014-04-25
Movie ബാംഗ്ലൂർ ഡെയ്സ് Arjun/Aju 2014-05-30
Movie வாயை மூடி பேசவும் Arvind 2014-04-25
Movie വിക്രമാദിത്യൻ Adhithyan Menon 2014-07-25
Movie ഞാന്‍ K.T.N Kottoor and Ravi Chandrasekhar 2014-10-19
Movie പട്ടം പോലെ Karthik 2013-10-11
Movie നീലാകാശം പച്ചക്കടൽ ചുവന്ന ഭൂമി Kasi 2013-08-09
Movie 5 സുന്ദരികള്‍ Photographer/Storyteller 2013-06-21
Movie ABCD: American-Born Confused Desi John Issac 2013-06-12
Movie തീവ്രം Harsha Vardhan 2012-11-16
Movie ഉസ്‌താദ്‌ Hotel Faizi 2012-06-29
Movie സെക്കന്‍റ് ഷോ Kurudi 2012-02-03