Image of Siddique

Siddique

Siddique is a Malayalam film actor, producer, and television compere. He started his film career doing comedy roles and later performed in a variety of roles.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
208
First Appeared:
In the movie ആ നേരം അൽപ ദൂരം 1985-10-31
Latest Project:
Movie Peranbu 2017-12-26
Known For
Poster of സ്വപാനം
Poster of ജിഞ്ചര്‍
Poster of അലക്സാണ്ടർ ദി ഗ്രേറ്റ്
Poster of സീതാ കല്യാണം
Filmography
Movie Peranbu 2017-12-26
Movie റോള്‍ മോഡല്‍സ് Sherya's Father 2017-06-25
Movie ரங்கூன் Gunaseela 2017-06-09
Movie അഡ്വഞ്ചേർസ് ഓഫ് ഓമനക്കുട്ടൻ Chandrasekhar 2017-05-19
Movie അച്ചായന്‍സ് Fernandez 2017-05-19
Movie CIA: Comrade In America Mathew 2017-05-05
Movie പുത്തൻപണം C I Habeeb 2017-04-12
Movie ഫുക്രി Fukri 2017-02-10
Movie വില്ലന്‍ 2017-10-27
Movie കസബ I.G. Chandrashekhar 2016-07-07
Movie പാവാട Advocate Anantharama Iyyer 2016-01-15
Movie സുഖമായിരിക്കട്ടെ 2016-02-05
Movie Mohavalayam Basheer 2016-03-18
Movie ആടുപുലിയാട്ടം Psychiatrist 2016-05-13
Movie വൈറ്റ് Sunnychayan 2016-07-29
Movie ആൻമരിയ കലിപ്പിലാണ് Baby 2016-08-05
Movie ഒപ്പം Bappootty 2016-09-08
Movie വെൽക്കം ടു സെൻട്രൽ ജെയിൽ Keshavan 2016-09-09
Movie പുലിമുരുഗന്‍ Iyep Zachariah 2016-10-07
Movie കട്ടപ്പനിയിലെ ഋത്വിക് റോഷന്‍ Surendran 2016-11-18
Movie കാപ്പിരി തുരുത്ത്‌ Choonda Masthan 2016-12-09
Movie തിലോത്തമ 2015-11-27
Movie ജോണ്‍ ഹോനായി Honai 2015-11-12
Movie അമര്‍ അക്ബര്‍ അന്തോണി C.I 2015-10-16
Movie പത്തേമാരി Launchi Velayudhan 2015-10-09
Movie ലോഹം Muhammed Unni 2015-08-20
Movie ഫയര്‍മാന്‍ Sakhav Iqbal 2015-02-19
Movie అవతారం Divakarettan 2014-04-18
Movie സലാല മൊബൈല്‍സ് Ajay Chacko IPS 2014-01-23
Movie ഫ്ലാറ്റ് നം. 4ബി 2014-01-31
Movie സ്വപാനം Narayanan Namboothiri 2014-02-03
Movie മൈലാഞ്ചി മൊഞ്ചുള്ള വീട് Kasim 2014-11-28
Movie Mr. ഫ്രോഡ് Rajashekhara Varma 2014-05-17
Movie Garbhasreeman Dr. Roy Mathew 2014-06-06
Movie വില്ലാളിവീരൻ 2014-09-06
Movie രാജാധിരാജാ Mahendra Varma 2014-09-07
Movie വെള്ളിമൂങ്ങ Wareed 2014-09-25
Movie Annum Innum Ennum Siddharth Menon 2013-01-18
Movie സെല്ലുലോയ്ഡ് Ramakrishna Iyer 2013-02-14
Movie Pakaram Javed's Father 2013-03-08
Movie പ്ലെയേഴ്സ് 2013-03-24
Movie Kutteem Kolum 2013-03-30
Movie Bharya Athra Pora 2013-05-03
Movie കടൽ കടന്നൊരു മാത്തുകുട്ടി Abraham 2013-08-07
Movie കുഞ്ഞനന്തന്‍റെ കട 2013-08-29
Movie ദൈവത്തിന്‍റെ സ്വന്തം ക്ലീറ്റസ് Fr. Sunny Vadakkumthala 2013-09-11
Movie ജിഞ്ചര്‍ Kuriakose 2013-11-08
Movie ഗീതാഞ്ജലി Thampichayan 2013-11-14
Movie ബൈസിക്കിള്‍ തീവ്‌സ് 2013-11-28
Movie ദൃശ്യം Prabhakar 2013-12-19
Movie സ്പിരിറ്റ് Narator (voice) 2012-06-14
Movie തത്സമയം ഒരു പെണ്‍കുട്ടി 2012-03-02
Movie Masters Issac Panicker 2012-03-30
Movie ഗ്രാന്‍റ്മാസ്റ്റര്‍ Paul Matthew 2012-05-03
Movie മല്ലൂ സിംഗ് Raman Nair 2012-05-04
Movie റൺ ബേബി റൺ Rajan Kartha 2012-08-29
Movie ഉസ്‌താദ്‌ Hotel Abdul Razak 2012-06-29
Movie ആകസ്മികം 2012-12-14
Movie പുതിയ തീരങ്ങള്‍ Shankaran 2012-09-26
Movie ഫേസ് 2 ഫേസ് S.P.Ramadas 2012-11-29
Movie സിംഹാസനം 2012-08-09
Movie Killadi Raman 2011-12-09
Movie Naayika Stephen 2011-11-24
Movie സീനിയേഴ്സ് Unnithan 2011-05-06
Movie ആഗസ്റ്റ്‌ 15 Professional Assassin 2011-03-24
Movie മേക്കപ്പ്മാൻ Sidharth 2011-02-10
Movie April Fool Rakesh Menon 2010-03-31
Movie യുഗപുരുഷന്‍ Dr.Padmanabhan Palpu 2010-02-05
Movie Nayakan 2010-03-19
Movie In ഗോസ്റ്റ് ഹൗസ് Inn Govindan Kutty 2010-03-25
Movie പ്രമാണി Somasekharan 2010-03-26
Movie Kadaksham 2010-03-26
Movie പ്രാഞ്ചിയേട്ടൻ & The Saint Dr Jose 2010-09-10
Movie അലക്സാണ്ടർ ദി ഗ്രേറ്റ് Rama Varma 2010-05-07
Movie പോക്കിരി രാജ Rajendra Babu 2010-05-07
Movie കുട്ടിസ്രാങ്ക് Jonas Achan 2010-07-23
Movie ഫോർ ഫ്രണ്ട്സ് Dr. Siddharth 2010-10-28
Movie കാര്യസ്ഥൻ Rajan 2010-11-05
Movie ദി ത്രില്ലര്‍ 2010-11-16
Movie Black Dalia 2009-04-30
Movie Gulumaal: The Escape 2009-03-13
Movie 2 Harihar Nagar Govindan Kutty 2009-04-01
Movie IG Inspector General 2009-04-02
Movie സീതാ കല്യാണം 2009-11-14
Movie ഇവർ വിവാഹിതരായാൽ Adv. Ananthan Menon 2009-06-12
Movie കേരള കഫെ 2009-10-12
Movie Paleri Manikyam: Oru Pathirakolapathakathinte Katha Balan Nair 2009-12-05
Movie ചട്ടമ്പിനാട് Kottappally Nagendran 2009-12-24
Movie Kaval Nilayam 2009-08-28
Movie ഗുൽമോഹർ Harikrishnan 2008-10-07
Movie മാടമ്പി Parameswaran's eldest son 2008-07-04
Movie ട്വന്‍റി 20 Madhava Menon 2008-05-11
Movie അണ്ണന്‍ തമ്പി Govindan 2008-04-17
Movie കോളേജ്‌ കുമാരന്‍ 2008-02-02
Movie കുരുക്ഷേത്ര Fussy Ahmed 2008-01-01
Movie ഹലോ Mahesh Bhai 2007-07-06
Movie ഛോട്ടാ മുംബൈ Mullan Chandrappan 2007-04-06
Movie ടൈം Alexander Mekkadan 2007-05-30
Movie July 4 Siddique 2007-07-05
Movie ഫ്ലാഷ് Police Officer 2007-12-27
Movie നദിയ കൊല്ലപ്പെട്ട രാത്രി Usthad Ghulam Musafir 2007-07-27
Movie അലിഭായ് Sundaran Thampi 2007-08-15
Movie പരദേശി Hamsa 2007-10-15
Movie റോക്ക് N' റോള്‍ 2007-11-16
Movie പച്ചക്കുതിര Akash's foster father 2006-04-14
Movie രസതന്ത്രം Ramachandran 2006-04-07
Movie ബാബ കല്യാണി Raghupathi 2006-12-24
Movie ബൽ‌റാം v/s താരാദാസ് DYSP George 2006-04-28
Movie പ്രജാപതി Giri 2006-06-15
Movie The Tiger John Varghese 2005-12-16
Movie നരന്‍ Gopinathan Nambiar 2005-09-05
Movie മാണിക്യൻ Gopikrishnan 2005-08-15
Movie ഉടയോന്‍ Mammali 2005-07-15
Movie Ben Johnson 2005-06-01
Movie തസ്കര വീരൻ Thommi 2005-05-27
Movie നാട്ടുരാജാവ് Pathiriveettil Sunny 2004-08-20
Movie സേതുരാമയ്യർ സിബിഐ 2004-01-22
Movie Jana Bhandari 2004-01-05
Movie എന്‍റെ വീട്... അപ്പുന്‍റെം George Korah 2003-07-16
Movie സദാനന്ദന്റെ സമയം 2003-03-18
Movie മനസ്സിനക്കരെ Tony 2003-12-25
Movie War & Love Captain Kabir 2003-11-24
Movie ഹരിഹരന്‍പിള്ള ഹാപ്പിയാണ് 2003-11-25
Movie Yathrakarude Sradhakku Dr. Pradeep 2002-12-20
Movie നന്ദനം Balan 2002-12-20
Movie കല്ല്യാണരാമൻ Doctor 2002-08-26
Movie Puthooramputhri Unniyarcha Aromal 2002-08-01
Movie കൈ എത്തും ദൂരത്ത് Dr. Babunath 2002-08-01
Movie ഡാനി Freddy 2002-02-28
Movie മേഘമൽഹാർ Mukundan 2001-01-01
Movie ഭർത്താവുദ്യോഗം Reji Menon 2001-01-20
Movie Sathyameva Jayathe Balubhai 2001-06-14
Movie Nariman Padhmanabha Thampy 2001-10-30
Movie രാവണപ്രഭു Srinivasan IPS 2001-08-31
Movie വല്ല്യേട്ടന്‍ Raghu 2000-09-01
Movie അരയന്നങ്ങളുടെ വീട് Suresh Nair 2000-03-31
Movie Crime File Anwar Rawther I.P.S. 1999-10-25
Movie Vazhunnor Paulachan 1999-10-20
Movie വീണ്ടും ചില വീട്ടുകാര്യങ്ങൾ Paul 1999-09-06
Movie കണ്ണെഴുതി പൊട്ടും തൊട്ട് Chandrappan 1999-08-15
Movie സാഫല്യം 1999-01-01
Movie ചിന്താവിഷ്ടയായ ശ്യാമള Johnnykutty 1998-10-15
Movie കന്മദം Damodaran 1998-07-04
Movie അയാള്‍ കഥയെഴുതുകയാണ്... Advocate K. G. Nambyar 1998-07-04
Movie ലേലം Hussain 1997-05-21
Movie സൂപ്പർമാൻ City Police Commissioner 1997-10-14
Movie അസുരവംശം 1997-09-15
Movie കൃഷ്ണഗുഡിയിൽ ഒരു പ്രണയകാലത്ത് Renji 1997-09-16
Movie Simhavalan Menon Inspecter Jalram 1995-02-01
Movie Pavam I. A. Ivachan 1994-12-25
Movie Malappuram Haji Mahanaya Joji Kunjalikkutty 1994-04-15
Movie കിന്നരിപ്പുഴയോരം 1994-01-30
Movie കാവടിയാട്ടം Policeman 1993-01-14
Movie Koushalam Gopinathan 1993-01-24
Movie ആലവട്ടം 1993-01-30
Movie Cheppadividya S.I. Ashokan Nambiar 1993-02-15
Movie വാത്സല്യം M. A. Vijayakumaran Nair 1993-04-11
Movie സ്ഥലത്തെ പ്രധാന പയ്യന്‍സ് Mohammad Iqbal 1993-04-26
Movie Uppukandam Brothers Roy Mathews 1993-05-16
Movie കളിപ്പാട്ടം 1993-07-04
Movie Addeham Enna Iddeham 1993-07-14
Movie ഏകലവ്യൻ Sharath Chandran 1993-09-01
Movie Pravachakan Prakashan 1993-09-02
Movie ഊട്ടിപട്ടന്നം Jimmy 1992-03-04
Movie Poochakkaru Mani Kettum Harindran 1992-03-11
Movie Priyapetta Kukku 1992-03-11
Movie കാസർകോട് കാദർഭായ് Sabu 1992-03-15
Movie സൂര്യമാനസം Urumees's Father 1992-04-01
Movie Mr & Mrs 1992-04-16
Movie Kallan Kappail Thanne 1992-04-16
Movie ഫാസ്റ്റ് ബെല്‍ 1992-04-20
Movie ആയുഷ്കാലം Hariprasad 1992-04-16
Movie Thiruthalvaadi Vishnu 1992-04-28
Movie Welcome to Kodaikanal Vinayachandran 1992-05-28
Movie എഴാരപ്പൊന്നാന Dasan 1992-06-04
Movie കുണുക്കിട്ട കോഴി Viswanathan 1992-06-12
Movie അയലത്തെ അദ്ദേഹം Rajeevan 1992-08-20
Movie Oru Kochu Bhoomikulukkam 1992-10-23
Movie Maanthrika Cheppu Williams 1992-11-15
Movie Nattu Vishesham 1991-01-01
Movie Innathe Program Rajendran 1991-01-12
Movie സന്ദേശം Udayabhanu 1991-02-04
Movie ഗോഡ്ഫാദർ Veerabhadran 1991-03-03
Movie നഗരത്തില്‍ സംസാരവിഷയം Samson 1991-04-20
Movie മുഖചിത്രം Kannan 1991-07-12
Movie മൂക്കില്ലാരാജ്യത്ത് Venu 1991-09-14
Movie മിമിക്സ് പരേഡ് Sabu 1991-09-17
Movie ജോര്‍ജ്ജൂട്ടി C/O ജോര്‍ജ്ജൂട്ടി Inspector 1991-08-23
Movie Kouthuka Varthakal Pavithran 1990-10-04
Movie ഗജകേസരിയോഗം Ram Mohan 1990-08-25
Movie ഈ കണ്ണി കൂടി 1990-06-22
Movie ഇൻ ഹരിഹർ നഗർ Govindankutty 1990-05-17
Movie നന്മനിറഞ്ഞവൻ ശ്രീനിവാസൻ 1990-03-19
Movie പാവം പാവം രാജകുമാരൻ Aravindhan Mash 1990-03-15
Movie നഗരങ്ങളില്‍ച്ചെന്ന് രാപാര്‍ക്കാം Rambo's Assistant 1990-01-24
Movie ന്യൂ ഇയര്‍ Sub Inspector 1989-06-01
Movie പ്രാദേശിക വാര്‍ത്തകള്‍ 1989-03-01
Movie കാർണിവൽ Bharathan's friend 1989-07-27
Movie പുതിയ കരുക്കള്‍ 1989-06-17
Movie പെരുവണ്ണാപുരത്തെ വിശേഷങ്ങൾ Antappan 1989-07-04
Movie നായർസാബ്‌ Cadet Siddique 1989-09-08
Movie Anthima Theerpu 1988-07-18
Movie വിറ്റ്നസ് Alexander 1988-02-20
Movie ദിനരാത്രങ്ങൾ Farm Labourer 1988-01-20
Movie വഴിയോരക്കാഴ്ചകൾ Poovalan 1987-07-04
Movie ഭൂമിയിലെ രാജാക്കന്മാർ 1987-07-04
Movie ന്യൂ ഡൽഹി Siddique 1987-06-24
Movie ആ നേരം അൽപ ദൂരം Alex 1985-10-31