Image of Siddique

Siddique

Siddique is a Malayalam film actor, producer, and television compere. He started his film career doing comedy roles and later performed in a variety of roles.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
193
First Appeared:
In the movie Aa Neram Alppa Dooram 1985-10-31
Latest Project:
Movie അച്ചായന്‍സ് 2017-05-18
Known For
Poster of Swapaanam
Poster of Ginger
Poster of അലക്സാണ്ടർ ദി ഗ്രേറ്റ്
Poster of Seetha Kalyanam
Filmography
Movie അച്ചായന്‍സ് 2017-05-18
Movie പുത്തൻപണം Inspector Habeeb 2017-04-12
Movie ഫുക്രി Fukri 2017-02-10
Movie CIA: Comrade In America Mathew 2017-05-05
Movie ആൻമരിയ കലിപ്പിലാണ് Baby 2016-08-05
Movie പാവാട Advocate Anantharama Iyyer 2016-01-15
Movie കസബ I.G. Chandrashekhar 2016-07-07
Movie വൈറ്റ് Sunnychayan 2016-07-29
Movie ആടുപുലിയാട്ടം Psychiatrist 2016-05-13
Movie ഒപ്പം Bappootty 2016-09-08
Movie വെല്‍ക്കം ടു സെന്‍ട്രല്‍ ജയില്‍ Keshavan 2016-09-09
Movie പുലിമുരുഗന്‍ Iyep Zachariah 2016-10-07
Movie കട്ടപ്പനിയിലെ ഋത്വിക് റോഷന്‍ Surendran 2016-11-18
Movie Kappiri Thuruthu Choonda Masthan 2016-12-09
Movie Thilothama 2015-11-27
Movie John Honai Honai 2015-11-12
Movie അമര്‍ അക്ബര്‍ അന്തോണി C.I 2015-10-16
Movie പത്തേമാരി Launchi Velayudhan 2015-10-09
Movie ലോഹം Muhammed Unni 2015-08-20
Movie ഫയര്‍മാന്‍ Sakhav Iqbal 2015-02-19
Movie Mr. ഫ്രോഡ് Rajashekhara Varma 2014-05-17
Movie സലാല മൊബൈല്‍സ് Ajay Chacko IPS 2014-01-23
Movie Flat No.4B 2014-01-31
Movie Swapaanam Narayanan Namboothiri 2014-02-03
Movie രാജാധിരാജാ Mahendra Varma 2014-09-07
Movie Maanikyan Gopikrishnan 2014-06-30
Movie Villali Veeran 2014-09-06
Movie മൈലാഞ്ചി മൊഞ്ചുള്ള വീട് Kasim 2014-11-28
Movie വെള്ളിമൂങ്ങ Wareed 2014-09-25
Movie Annum Innum Ennum Siddharth Menon 2013-01-18
Movie സെല്ലുലോയ്ഡ് Ramakrishna Iyer 2013-02-14
Movie Players 2013-03-24
Movie Bharya Athra Pora 2013-05-03
Movie കടൽ കടന്നൊരു മാത്തുകുട്ടി Abraham 2013-08-07
Movie കുഞ്ഞനന്തന്‍റെ കട 2013-08-29
Movie ദൈവത്തിന്‍റെ സ്വന്തം ക്ലീറ്റസ് Father Sunny Vadakkumthala 2013-09-11
Movie Ginger Kuriakose 2013-11-08
Movie ഗീതാഞ്ജലി Thampichayan 2013-11-14
Movie ബൈസിക്കിള്‍ തീവ്‌സ് 2013-11-28
Movie ദൃശ്യം Prabhakar 2013-12-19
Movie Thalsamayam Oru Penkutty 2012-03-02
Movie Masters Issac Panicker 2012-03-30
Movie സ്പിരിറ്റ് Narator (voice) 2012-06-14
Movie മല്ലൂ സിംഗ് Raman Nair 2012-05-04
Movie ഗ്രാന്‍റ്മാസ്റ്റര്‍ Paul Matthew 2012-05-03
Movie ഉസ്‌താദ്‌ Hotel Abdul Razak 2012-06-29
Movie റൺ ബേബി റൺ Rajan Kartha 2012-08-29
Movie പുതിയ തീരങ്ങള്‍ Shankaran 2012-09-26
Movie Face 2 Face S.P.Ramadas 2012-11-29
Movie Aakasmikam 2012-12-14
Movie Simhasanam 2012-08-09
Movie August 15 Professional Assassin 2011-03-24
Movie മേക്കപ്പ്മാൻ Sidharth 2011-02-10
Movie സീനിയേഴ്സ് Unnithan 2011-05-06
Movie Naayika Stephen 2011-11-24
Movie Killadi Raman 2011-12-09
Movie April Fool Rakesh Menon 2010-03-31
Movie Yugapurushan Dr.Padmanabhan Palpu 2010-02-05
Movie Nayakan 2010-03-19
Movie In ഗോസ്റ്റ് ഹൗസ് Inn Govindan Kutty 2010-03-25
Movie Pramani Somasekharan 2010-03-26
Movie Kadaksham 2010-03-26
Movie പ്രാഞ്ചിയേട്ടൻ & The Saint Dr Jose 2010-09-10
Movie അലക്സാണ്ടർ ദി ഗ്രേറ്റ് Rama Varma 2010-05-07
Movie പോക്കിരി രാജ Rajendra Babu 2010-05-07
Movie Kutty Srank Jonas Achan 2010-07-23
Movie Four Friends Dr. Siddharth 2010-10-28
Movie Karyasthan Rajan 2010-11-05
Movie ദി ത്രില്ലര്‍ 2010-11-16
Movie Black Dalia 2009-04-30
Movie Gulumaal: The Escape 2009-03-13
Movie 2 Harihar Nagar Govindan Kutty 2009-04-01
Movie IG Inspector General 2009-04-02
Movie Paleri Manikyam: Oru Pathirakolapathakathinte Katha Balan Nair 2009-12-05
Movie Ivar Vivahitharayal...? Adv. Ananthan Menon 2009-06-12
Movie കേരള കഫെ 2009-10-12
Movie Seetha Kalyanam 2009-11-14
Movie ചട്ടമ്പിനാട് Kottappally Nagendran 2009-12-24
Movie Kaval Nilayam 2009-08-28
Movie Gulmohar Harikrishnan 2008-10-07
Movie മാടമ്പി Parameswaran's eldest son 2008-07-04
Movie ട്വന്‍റി 20 Madhava Menon 2008-05-11
Movie Annan Thambi Govindan 2008-04-17
Movie കോളേജ്‌ കുമാരന്‍ 2008-02-02
Movie കുരുക്ഷേത്ര Fussy Ahmed 2008-01-01
Movie ഹലോ Mahesh Bhai 2007-07-06
Movie ഛോട്ടാ മുംബൈ Mullan Chandrappan 2007-04-06
Movie Time Alexander Mekkadan 2007-05-30
Movie July 4 Siddique 2007-07-05
Movie ഫ്ലാഷ് Police Officer 2007-12-27
Movie നദിയ കൊല്ലപ്പെട്ട രാത്രി Usthad Ghulam Musafir 2007-07-27
Movie അലിഭായ് Sundaran Thampi 2007-08-15
Movie പരദേശി Hamsa 2007-10-15
Movie റോക്ക് N' റോള്‍ 2007-11-16
Movie രസതന്ത്രം Ramachandran 2006-04-07
Movie Pachakuthira Akash's foster father 2006-04-14
Movie Balram v/s Tharadas DYSP George 2006-04-28
Movie പ്രജാപതി Giri 2006-06-15
Movie ബാബ കല്യാണി Raghupathi 2006-12-24
Movie The Tiger John Varghese 2005-12-16
Movie നരന്‍ Gopinathan Nambiar 2005-09-05
Movie ഉടയോന്‍ Mammali 2005-07-15
Movie Ben Johnson 2005-06-01
Movie Thaskara Veeran Thommi 2005-05-27
Movie നാട്ടുരാജാവ് Pathiriveettil Sunny 2004-08-20
Movie Sethurama Iyer CBI 2004-01-22
Movie Jana Bhandari 2004-01-05
Movie Ente Veedu Appuvinteyum George Korah 2003-07-16
Movie Sadanandante Samayam 2003-03-18
Movie ഹരിഹരന്‍പിള്ള ഹാപ്പിയാണ് 2003-11-25
Movie War & Love Captain Kabir 2003-11-24
Movie Manassinakkare Tony 2003-12-25
Movie Yathrakarude Sradhakku Dr. Pradeep 2002-12-20
Movie Nandanam Balan 2002-12-01
Movie Kalyanaraman Doctor 2002-08-26
Movie Puthooramputhri Unniyarcha Aromal 2002-08-01
Movie കൈ എത്തും ദൂരത്ത് Dr. Babunath 2002-08-01
Movie Danny Freddy 2002-02-28
Movie Bharthavudyogam Reji Menon 2001-01-20
Movie Sathyameva Jayathe Balubhai 2001-06-14
Movie രാവണപ്രഭു Srinivasan IPS 2001-08-31
Movie Nariman Padhmanabha Thampy 2001-10-30
Movie Valliettan Raghu 2000-09-01
Movie Arayannangalude Veedu Suresh Nair 2000-03-31
Movie Crime File Anwar Rawther I.P.S. 1999-10-25
Movie Vazhunnor Paulachan 1999-10-20
Movie Veendum Chila Veettukaryangal Paul 1999-09-06
Movie Kannezhuthi Pottum Thottu Chandrappan 1999-08-15
Movie Chinthavishtayaya Shyamala Johnnykutty 1998-10-15
Movie കന്മദം Damodaran 1998-07-04
Movie അയാള്‍ കഥയെഴുതുകയാണ്... Advocate K. G. Nambyar 1998-07-04
Movie Lelam Hussain 1997-05-21
Movie Superman City Police Commissioner 1997-10-14
Movie Asuravamsam 1997-09-15
Movie Krishnagudiyil Oru Pranayakalathu Renji 1997-09-16
Movie Simhavalan Menon Inspecter Jalram 1995-02-01
Movie Pavam I. A. Ivachan 1994-12-25
Movie Malappuram Haji Mahanaya Joji Kunjalikkutty 1994-04-15
Movie Kinnaripuzhayoram 1994-01-30
Movie Kavadiyattam Policeman 1993-01-14
Movie Koushalam Gopinathan 1993-01-24
Movie Aalavattam 1993-01-30
Movie Cheppadividya S.I. Ashokan Nambiar 1993-02-15
Movie Vatsalyam M. A. Vijayakumaran Nair 1993-04-11
Movie Sthalathe Pradhana Payyans Mohammad Iqbal 1993-04-26
Movie കളിപ്പാട്ടം 1993-07-04
Movie Addeham Enna Iddeham 1993-07-14
Movie Ekalavyan Sharath Chandran 1993-09-01
Movie Pravachakan Prakashan 1993-09-02
Movie Uppukandam Brothers Roy Mathews 1993-05-16
Movie Kallan Kappail Thanne 1992-04-16
Movie Ootty Pattanam Jimmy 1992-03-04
Movie Poochakkaru Mani Kettum Harindran 1992-03-11
Movie Priyapetta Kukku 1992-03-11
Movie Kasarkode Khaderbai Sabu 1992-03-15
Movie Sooryamanasam Urumees's Father 1992-04-01
Movie Mr & Mrs 1992-04-16
Movie First Bell 1992-04-20
Movie Aayushkalam Hariprasad 1992-04-16
Movie Thiruthalvaadi Vishnu 1992-04-28
Movie Welcome to Kodaikanal Vinayachandran 1992-05-28
Movie Ezhara Ponnana Dasan 1992-06-04
Movie Kunukkitta Kozhi Viswanathan 1992-06-12
Movie Ayalathe Adheham Rajeevan 1992-08-20
Movie Oru Kochu Bhoomikulukkam 1992-10-23
Movie Maanthrika Cheppu Williams 1992-11-15
Movie ഗോഡ്ഫാദർ Veerabhadran 1991-03-03
Movie Nattu Vishesham 1991-01-01
Movie Innathe Program Rajendran 1991-01-12
Movie സന്ദേശം Udayabhanu 1991-02-04
Movie Georgekutty C/O Georgekutty Inspector 1991-08-23
Movie Nagarathil Samsara Vishayam Samson 1991-04-20
Movie Mookilla Rajyathu Venu 1991-09-14
Movie Mimics Parade Sabu 1991-09-17
Movie Mukhachithram Kannan 1991-07-12
Movie Kouthuka Varthakal Pavithran 1990-10-04
Movie Gajakesariyogam Ram Mohan 1990-08-25
Movie Ee Kannikoodi 1990-06-22
Movie In Harihar Nagar Govindankutty 1990-05-17
Movie Nanma Niranjavan Sreenivasan 1990-03-19
Movie Paavam Paavam Rajakumaran 1990-03-15
Movie Nagarangalil Chennu Raparkam Rambo's Assistant 1990-01-24
Movie Pradeshika Vaarthakal 1989-03-01
Movie Nair Saab Cadet Siddique 1989-09-08
Movie പെരുവണ്ണാപുരത്തെ വിശേഷങ്ങൾ Antappan 1989-07-04
Movie Carnivel Bharathan's friend 1989-07-27
Movie Anthima Theerpu 1988-07-18
Movie വിറ്റ്നസ് Alexander 1988-02-20
Movie Dhinarathrangal Farm Labourer 1988-01-20
Movie വഴിയോരക്കാഴ്ചകൾ Poovalan 1987-07-04
Movie ഭൂമിയിലെ രാജാക്കന്മാർ 1987-07-04
Movie New Delhi Siddique 1987-06-24
Movie Aa Neram Alppa Dooram Alex 1985-10-31